De Unsuccessful Adulting tag

Vandaag leek het me leuk weer eens een tag in te vullen! Op verschillende blogs zag ik de Unsuccessful Adulting tag voorbij komen en ik heb in een deuk gelegen om alle antwoorden. Hoewel ik me het afgelopen jaar steeds volwassener begin te voelen (eigen huis, een echte baan, wow) kan ik me soms ook nog echt als een klein kind gedragen. En dat is stiekem best leuk!

1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?

Qua ontbijt, lunch en avondeten probeer ik me meestal wel aan ‘normale’ maaltijden te houden. Maar ik kan me heel slecht inhouden met snoepen! Ik koop vaak op het station iets van chocola. En afgelopen week heb ik na mijn avondeten (waar ik vrij vol van zat) nog 6 van die chocolate chip cookies gegeten… Oeps!

2. Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?

Ik ben een ochtendmens, dus ook in het weekend sta ik vaak vroeg op. Wat ervoor zorgt dat ik om 22.00 uur flink zit te gapen, haha! Vindt mijn vriend niet zo gezellig als we nog samen een film zitten te kijken. Maar als ik alleen ben en echt heel moe, gebeurt het wel eens dat ik al voor 22.00uur in bed lig. Ja, ook op zaterdagavond.

3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?

Een tijdje geleden heb ik een paar afleveringen van Pingu gekeken. Ik vind de geluidjes die ze maken echt hilarisch! En toen de Harry Potter films laatst op televisie waren heb ik daar een deel van gezien. Maar dat is niet zo kinderachtig, toch?

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten?

De meeste dingen onthoud ik wel, maar uitstellen is een ander verhaal. Bijvoorbeeld dingen in het huishouden. Ik vergeet niet te stofzuigen, denk er elke keer aan als ik kruimels op de grond zie liggen, maar heb er gewoon écht geen zin in.

5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?

Nee, ik ben juist iemand die zich daar snel voor schaamt. Toen ik nog bij mijn ouders woonde durfde ik al niet in mijn pyjama door de achtertuin te lopen, omdat ik bang was dat de buren me zouden zien. En als er werd aangebeld voor een pakketje deed ik liever niet open. Als ik echt heel lui ben trek ik mijn joggingbroek aan en daarmee durf ik wel naar buiten.

6. Wat is je meest ranzige gewoonte?

Ongegeneerd in mijn neus zitten peuteren. Ik ga alleen niet zo ver dat ik het op eet, dan gooi ik het liever op de grond (waar ik dus vervolgens niet stofzuig… haha). Oja, en ik sla wel eens een dagje douchen over als ik niet zoveel actiefs heb gedaan.

7. Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?

Nul! Ik kan niet goed tegen restjes (bijvoorbeeld met eten) en hou er ook niet van om twee verschillende sokken te dragen. Dus als er in eentje een gat zit, gooi ik de andere ook weg. Ik wil ook geen sokken-restjes! 😉

8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?

De smiley die z’n ogen samenknijpt en z’n tong uitsteekt, alsof ie iets heel vies proeft. Zou toch mooi zijn als ik dat gezicht in het echt ook zou trekken als iets me niet aanstaat, haha!

9. Wat is je meest nerderige eigenschap?

Ik voel me behoorlijk nerdy als ik op zaterdagavond om 22.00uur in mijn bed lig. Echt een feestbeest! En ik kan soms best een pietje precies zijn, bijvoorbeeld met opruimen.

10. Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?

Ik hou van knoflook, maar als ik het in de pan doe brandt het altijd binnen no time aan. Verder mislukt er eigenlijk niet zo vaak iets! Daarentegen gooi ik met omscheppen wel altijd de helft over mijn fornuis heen. Ook niet echt handig.

11. Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?

Friemelen! Aan mijn nagels, mijn ring, jeuk aan mijn gezicht… Vaak gebeurt het zonder dat ik het door heb maar ik denk dat het anderen best wel opvalt. En als ik ergens ben waar ik me niet echt een houding kan geven pak ik vaak mijn telefoon erbij.

12. Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?

Gelukkig worden de meeste rekeningen automatisch betaald, dus daar hoef ik niet aan te denken. Wel had ik me voorgenomen toen ik op mezelf ging wonen om precies bij te houden hoeveel ik overal aan uitgaf. Boodschappen, leuke dingen doen, vaste rekeningen… Maar hier komt niks van terecht. Ik heb écht geen zin om alles op te schrijven. Dus zolang ik nog genoeg saldo overhoud om de rekeningen te betalen ben ik tevreden.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn antwoorden te lezen! Ik vond het in ieder geval heel leuk om over de vragen na te denken. Ga je de tag ook invullen op je blog? Laat dan een reactie achter, zodat ik jouw antwoorden ook kan bekijken!

Bron afbeeldingen: 1, 2, 3.

Misschien vind je dit ook leuk

2 reacties

  1. Ohh dat friemelen….dat doe ik ook. En niet alleen als ik mij ongemakkelijk voel. Maar gewoon altijd. Ik zie nu helemaal voor me hoe je vloer bezaait ligt met snotjes hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.