Deze week op MijnBreinTV: Tips!

Daar ben ik weer! Het is de laatste tijd wat stil geweest op MijnBreinTV.nl en ook op Youtube zijn al een tijdje geen video’s verschenen. Maar dat betekent niet dat ik stil heb gezeten! Achter de schermen heb ik nagedacht over de toekomst van MijnBreinTV en ik kan je vast verklappen: Er gaan een hoop leuke artikelen aankomen!

Focus

Alweer meer dan een jaar geleden startte ik met mijn Youtube-kanaal. Inmiddels staan er al meer dan 50 video’s online die ik met veel plezier heb gemaakt. Hoewel ik blij ben met de video’s tot nu toe, denk ik zeker dat er ruimte is voor verbetering. Bijvoorbeeld meer afwisseling in de manieren waarop ik informatie deel en het bewerken van de video. Ontzettend leuk om hier mee bezig te zijn, maar daar gaat natuurlijk wel tijd in zitten!

Daarnaast ben ik deze blog gestart ter ondersteuning van mijn video’s. Hoewel ik ben begonnen met het maken van video’s, vind ik schrijven minstens net zo leuk! En daarom heb ik besloten mijn focus op dit moment te richten op het schrijven van artikelen. Dit betekent niet dat ik stop met Youtube, maar wel dat het nog even gaat duren voor er weer een nieuwe video online komt.

Nieuwe categorieën en meer artikelen!

Zoals ik al zei heb ik nagedacht over de toekomst van MijnBreinTV. Waar wil ik het nu eigenlijk over hebben? Waar sta ik voor? Ik ben gaan brainstormen en kwam uit op de volgende onderwerpen: Brein (dûh), geluk, persoonlijke groei, sociaal en werk & studie. Dit is natuurlijk alsnog heel breed, maar het komt uiteindelijk wel allemaal op hetzelfde neer: Jezelf beter leren kennen.

Ik heb er ontzettend veel zin in om nieuwe artikelen te schrijven en ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik. Deze nieuwe fase (zo voelt het wel een beetje) moeten we natuurlijk meteen goed beginnen. Daarom lees je deze week iedere dag een nieuw artikel met 10 praktische tips. Bijvoorbeeld om je studiejaar goed af te ronden, meer zelfvertrouwen te krijgen en je brein te laten stralen. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

Ik zou zeggen, tot morgen! 🙂

Bron afbeelding: 1.

Misschien vind je dit ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.