Een dagje ontspannen bij Elysium

Vorige week hebben mijn moeder en ik een heerlijk dagje gehad. We gingen namelijk naar Elysium! We hebben genoten van alle zwembaden, bubbelbaden en sauna’s. Een geslaagd moederdagcadeau wat ik jullie zeker aan kan raden voor een ultiem dagje ontspannen!

In mijn zoektocht naar een goed moederdagcadeau kwam ik bij Elysium terecht, omdat er zowel zwembaden als sauna’s zijn. Mijn moeder houdt vooral van zwembaden en ik wil eigenlijk alles wel proberen. Daarnaast wilden we graag op een badkledingdag en valt die bij Elysium op maandag, mijn vrije dag. Ik hoefde er niet lang over na te denken en we stapten maandagochtend vroeg in de auto naar Bleiswijk! Bleiswijk ligt tussen Den Haag en Rotterdam en Elysium is vooral goed met de auto te bereiken.

Ik boekte het Wellness & Culinair arrangement, wat betekende dat we de hele dag in de wellness konden blijven en gebruik konden maken van het lunchbuffet. Om 10.00uur stonden we voor de deur en toen we waren omgekleed in onze badjas was het tijd voor een kopje koffie en appeltaart. De koffiebar was buiten in de tuin, dus konden we meteen van de eerste zonnestralen genieten. We hadden mazzel, want het was een zonnige dag!

Langzaamaan kon ik alle drukte loslaten en toen we in het zonnetje in het bubbelbad zaten voelde ik me helemaal zen worden. Daarna gingen we het complex verder verkennen. We raakten een paar keer verdwaald, maar de verschillende gangetjes gaven het complex wel een fijne sfeer. Hoewel het best wel groot is, voelt het niet massaal. De zwembaden hadden een Romeinse uitstraling en in het hoofdzwembad was zelfs een verlichtte sterrenhemel. Ook was er een soort grot waar je onder een waterval kon gaan zitten en door de nevel kon lopen als je uit een warme sauna kwam.

Naast de zwembaden waren er ook veel gevarieerde sauna’s. Bijvoorbeeld met kruiden, een infraroodsauna en zelfs een luistersauna waar je naar boeken kon luisteren. Er was genoeg keuze in temperatuur en hoewel het in de middag vrij druk werd (het was Tweede Pinksterdag) was er overal nog wel genoeg ruimte. Als je de sauna’s en zwembaden eventjes zat bent kun je ook heerlijk relaxen in de tuin of in de rustruimte.

Bij binnenkomst kreeg je een tijd toegewezen waarop je kon gaan lunchen. Om 13.00u gingen we naar het restaurant waar het buffet klaarstond. Er waren twee soorten soep, kroketten en loempia’s, salade’s, gekookte eieren, broodjes en beleg. Ook kon je yoghurt met muesli pakken. Genoeg variatie dus!

Na de lunch deden we ons rondje langs de baden en sauna’s nog eens over en eind van de middag was het tijd om te gaan. Je kunt je zeker een hele dag in het complex vermaken! In de douches kon je scrubzout, shampoo, conditioner en douchegel pakken, dus ik ging weer helemaal fris richting huis.

Ook mijn moeder vond het erg geslaagd: “Mijn dochter had als verrassing voor moederdag een heerlijke relax dag voor ons samen bij Elysium geregeld. Niet alleen waren alle baden zowel binnen als buiten fijn om te bubbelen. Ook van het heerlijke lunchbuffet tussen de middag hebben we genoten. De volgende keer ga ik met mijn man!”

Voor mij komt er ook zeker nog een volgende keer. Ben je op zoek naar een dag ultieme ontspanning dan kan ik je Elysium zeker aanraden.

Bron afbeeldingen: 1.

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.