Ik ga op vakantie!

In dit artikel wil ik jullie even een update geven voor de komende twee weken. Ik ga namelijk maandag op vakantie! Samen met mijn vriend vertrek ik 10 dagen richting Krakau, Wenen, Boedapest en Bratislava. We hebben er super veel zin in! Wel betekent dit dat het wat stiller wordt op MijnBreinTV.

Vakantie 

Vier steden in tien dagen, dat is best een uitdaging. We hebben een Interrail Global Pass waarmee we vijf dagen kunnen reizen. Maandagochtend vertrekken we via Berlijn van Amsterdam naar Krakau. Alleen de heenreis vind ik al een avontuur, haha. Gelukkig zijn de volgende afstanden tussen de steden iets kleiner. We hopen natuurlijk veel van de steden te zien, maar willen ook lekker relaxen. In een park picknicken of op terrasjes zitten. Heerlijk!

MijnBreinTV

Het was mijn plan om vooruit te werken voor de website, zodat er gewoon iedere dag een artikel online zou komen. Helaas is dat er niet echt van gekomen. Wel verschijnen er iedere zondag gewoon video’s op mijn blog en op Youtube! Ik ben een perfectionist en vind het stiekem wel vervelend dat het me niet gelukt is vooruit te schrijven. Aan de andere kant is dit natuurlijk gewoon mijn hobby en wil (en kan) ik mezelf niet dwingen teveel te stressen. Ik hoop dat jullie dit begrijpen! Ik denk dat ik gewoon aan vakantie toe ben 😀

Na de vakantie

Woensdagavond (27 augustus) komen we terug uit Bratislava. Het weekend daarna is ook alweer volgepland. Ik weet dus niet precies wanneer er weer artikelen zullen verschijnen op mijn blog. Je kunt me volgen via Bloglovin of Twitter, dan zie je het vanzelf als er weer iets online staat. Ik hoop gewoon vanaf 1 september weer lekker te gaan schrijven! Dat gaat vast helemaal goed komen.

Als je mijn vakantieavonturen wil volgen, dan kan dat via Instagram of Twitter. Als het goed is hebben we in alle hotels WiFi, dus ik zal af en toe iets van me laten horen! En de video’s blijven natuurlijk gewoon komen.

Ik hoop dat jullie ook allemaal een fijne vakantie hebben (gehad). Tot snel!

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.