Inspirerende artikelen: Happy, onzekerheid, reizen en televisie


Vandaag zet ik weer een aantal inspirerende artikelen van de afgelopen week voor je op een rij! Het lezen van blogs is en blijft een fijne ontspanning… zeker als het over inspirerende onderwerpen gaat. Deze week las ik over het maken van je eigen geluk, onzeker zijn, wegzwijmelen in Thailand en nieuwe televisieseries.

✪ In dit artikel vertelt Serena over de stappen die zij heeft gezet om gelukkiger te worden. Bijvoorbeeld door zich niet meer druk te maken over wat anderen doen. Ik herken dit ook erg bij mezelf. De verleiding is heel groot om jezelf te vergelijken met anderen, maar uiteindelijk heb je hier niets aan. Als ik probeer meer op mijn eigen intuïtie af te gaan voelt het meteen veel beter.

✪ Op Misslipgloss verscheen een inspirerend artikel over onzeker zijn. Ik vind de boodschap in dit artikel heel goed, omdat het ons ervan bewust maakt in het nu te leven. Alles in je leven is onzeker, er kan iedere dag van alles gebeuren. Daar staan we (gelukkig) niet de hele dag bij stil. Nu nog zorgen dat we ons ook over onze eigen onzekerheid heen kunnen zetten. Een beetje onzeker zijn is normaal. Als je maar niet de hele dag twijfelt ‘of je wel goed genoeg bent’. Wanneer de onzekerheid bij mij toeslaat probeer ik het te relativeren. ‘Straks vinden ze me niet leuk. En wat dan nog?’.

Bron

✪ Check ook zeker even deze reisvideo over Thailand. Sabine vertrok voor haar blog naar Thailand en schoot wat sfeerbeelden. Het lijkt me echt geweldig om zelf ooit Thailand te kunnen bekijken! Ik ben een paar jaar geleden naar Maleisië geweest en dat smaakte zeker naar meer. Met deze video kom ik alvast een beetje in de stemming. Lekker eten, mooie natuur en lieve schildpadjes.

✪ Afgelopen week kwam ik op PositivityBlog uit. Op deze website vind je, je raadt het al, allerlei tips voor een positief en gelukkig leven. Deze week verscheen er een artikel met tips van Winnie the Pooh. Bijvoorbeeld: Maak je niet te druk om details en houd gesprekken simpel en positief. Deze site is leuk! 🙂

Bron

✪ Televisieseries kijken, de ultieme ontspanning. Ik vind het heerlijk om te doen! Wel ben ik toe aan wat nieuwe series om te gaan kijken. Gelukkig vond ik dit artikel. NSMBL zette 8 nieuwe televisieseries op een rij. Gotham lijkt me een spannende serie om samen met mijn vriend te kijken en The Affair als ik zin heb in een lekker vrouwendrama.

✪ Tot slot nog eentje met een knipoog. We kennen allemaal de ‘inspirerende quotes’ op Weheartit en Tumblr wel. Hoe fout het soms ook is, het kan nu eenmaal werken als heerlijke en simpele motivatie. Maar wat nou als we de quotes van Pitbull voor dit soort plaatjes gebruiken? Dan krijg je dit. Haha!

Misschien vind je dit ook leuk

3 reacties

  1. Ik bewaar alle inspi quotes op pinterest.

    Ik probeer nu ook minder aandacht te besteden wat mensen van me vinden/denken. Ik doe wat me blij maakt.

    Meeste entrepeneurs hebben ook altijd schijt aan mensen wat ze er van vinden.

    Heb van ytber “superwomanvlogs” geleerd dat als je in een negatieve gedachten zit, probeer gelijk daar aan te werken. Ga naar een plek toe waar je vrolijk van wordt, muziek luisteren etc. Gratitude list maken.

    Ik ga mij daar voortaan aanpassen en wie weet komt er wat moois uit voor mij! Let’s do this together Lisanne. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.