Inspirerende artikelen van de afgelopen week #2


Twee weken geleden deelde ik voor het eerst inspirerende blogposts met jullie. Ik wil hier graag een terugkerende rubriek van maken! Zo kan ik zelf nieuwe blogs ontdekken (vind ik leuk!) en hopelijk jullie ook weer een beetje inspireren.

✪ Ik begin met een post van Ikbenirisniet. Als ik haar blog lees ontwaakt de hippie in mij – maar er is meer dan dat. In dit artikel deelt ze vier filmtips. Ik kijk zeker iedere week wel een film, dus nieuwe inspiratie is altijd welkom! Vooral de film Youth in Revolt lijkt me leuk. Die ga ik onthouden!

✪ De meiden van LiveLiveGorgeous maken normaal beautyvideo’s, maar deze week liet Willemijn zien hoe ze haar boekenkast heeft ingericht. Mijn boeken staan gewoon saai op een rijtje. Willemijn geeft leuke tips om je boeken op een originele manier neer te zetten. Handig! Geen ingewikkelde creatieve experimenten, maar het maakt je kamer wel net iets specialer.

✪ Nog een video! Deze week liet Cynthia haar notitieboekjes zien. Klinkt misschien niet heel spannend, maar ik vond het erg leuk om te zien. Zelf gooi ik spullen vaak een beetje te snel weg, maar vanaf nu ga ik ook mijn boekjes bewaren! Lijkt me ook leuk om ze dan over een tijd weer terug te lezen. Beetje hetzelfde als een dagboek, maar dan net anders (en makkelijker bij te houden).

✪ Via via kwam ik op de blog van Josianne terecht. In dit artikel blikt ze terug op items van vroeger. Bijvoorbeeld de Lange Jan, spelen met Lego en de Penniemaat. Super leuk! En als ik hiernaar kijk voel ik me toch al best oud, haha. Tegenwoordig is alles veel hipper.

✪ Niet echt een blog, maar wel een leuke website: Fuzzyfeelings. Op deze website vind je allemaal schattige dierenfilmpjes. Zit je even in een dip, dan voel je je na het kijken van zo’n filmpje vast beter. Soms ook wel leuk: Zet je brein op 0 en gewoon even lachen.

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.