Inspirerende artikelen van de afgelopen week #4

Het is weer tijd voor wat inspirerende artikelen! Ik laat je leuke artikelen zien die ik op andere blogs tegenkwam. Misschien is het tijd om deze rubriek een goede naam te geven. Iets dat wat beter klinkt dan ‘Inspirerende artikelen van de afgelopen week’, haha. Als je een goede suggestie hebt hoor ik het graag! Voor nu, door naar de artikelen.

✪ Allereerst een blog van een andere psycholoog (to be), Laura. Op haar blog schrijft ze vaak haar gedachten van zich af, maar deze week schreef ze ook een artikel over haar bloggewoontes. Heel leuk om te lezen (ook de reacties onder het artikel), er zijn zeker dingen die ik ook bij mezelf herken. Bijvoorbeeld de laatste zin van een blogpost al weten, voordat de rest van het artikel geschreven is.

✪ Iedere week als ik de sneak peek van Cynthia bekijk, vind ik het knap dat ze zoveel wandelt. Hoe houdt ze dat vol? Deze week schreef ze een artikel over gezond leven. Heel inspirerend om te lezen! Het gaat niet om het volgen van een streng dieet, maar in kleine stapjes je hele leefstijl veranderen.

✪ Kelly blogt vaak over het leven als hippe mama, maar ook over een gezonde leefstijl. Deze week schreef ze een artikel over de groepslessen die ze volgt bij de sportschool. Ik ben zo’n type die een abonnement neemt en vervolgens nooit gaat.. maar door haar enthousiasme lijkt het me bijna leuk! Goede inspiratie 🙂

✪ Via Annemerel.com kwam ik terecht op een artikel over de ‘done-list’. Ik heb het wel eens over to-do-lists en ik merk dat dit mij zelf ook productiever maakt. Maar het kan ook heel goed zijn om bij te houden wat je allemaal hebt gedaan op een dag. Dus ook de dingen die niet op je to-do-list stonden. De moeite waard om te proberen!

✪ Tot slot wil ik nog even het artikel delen dat ik samen met Mascha schreef voor Beautygloss. Het gaat over zelfvertrouwen op het gebied van je lichaam. Ik wil via deze weg ook iedereen nog bedanken voor alle reacties onder het artikel! Ik vind het echt knap dat iedereen zo open praat over haar onzekerheden. Hopelijk kunnen we elkaar helpen om die onzekerheid iets minder te maken.

Bron afbeeldingen

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.