Inspirerende blogartikelen van de afgelopen week

Blogs lezen we allemaal. Als je dat niet deed was je hier niet terecht gekomen, haha. Wat is er beter dan de maandag beginnen met wat fijn leeswerk? Onder het motto ‘sharing is caring’ deel ik daarom graag 5 artikelen die ik inspirerend vond deze week. Ik claim trouwens niet dat ik dit principe zelf heb bedacht. Ik heb dit op meerdere blogs voorbij zien komen. Maar hoe meer we met elkaar delen hoe beter, toch?

 De blog van Annemerel vind ik sowieso erg inspirerend, vooral sinds ik ben begonnen met hardlopen. De afgelopen week was zij op Curaçao, heerlijk! Ze deelde jaloersmakende foto’s met ons. Een reis naar Curaçao staat zeker op mijn bucketlist!

 Nu de zomer is aangebroken neem ik weer meer tijd om te lezen. Als de zon schijnt is het heerlijk om met een boek te relaxen. Maar welk boek moet je dan kiezen? Onlangs ontdekte ik de blog Books and Kisses, waar vier bloggers van alles over boeken vertellen. Bijvoorbeeld in dit artikel vertellen ze welke boeken ze de afgelopen tijd hebben gelezen. Heel fijn om inspiratie uit te halen.

 Afgelopen donderdag maakte Vera Camilla een video waar ze vertelt over haar bindingsangst. De tintelingen liepen over mijn rug, ik vond het zo bijzonder dat ze hier zo open over vertelde. Echt alleen maar respect. Daarnaast hoop ik natuurlijk dat ze hiermee veel meiden kan helpen.

Zoals ik net al zei ben ik een tijdje geleden begonnen met hardlopen. Het lijkt me ontzettend gaaf om mee te lopen met een wedstrijd, tot die tijd lees ik graag de verhalen van anderen. Dagmar deed mee met de Run for KiKa. Ik vind het heel knap dat ze de wedstrijd heeft uitgelopen en haar verhaal geeft mij ook weer extra motivatie.

De zomervakantie is bijna aangebroken. Dat is dus een hoop vrije tijd! Zelf ga ik in augustus 10 dagen op vakantie, maar er zijn ook genoeg mensen die thuis blijven. Lisanne geeft tips om je vakantie zo leuk mogelijk te maken, als je niet op vakantie gaat (snap je hem nog? 😉 ). Toen ik nog op de middelbare school zat wist ik soms echt niet wat ik met al die vrije weken aan moest. Daar ben ik vast niet de enige in, dus ik denk dat veel van jullie iets aan deze tips kunnen hebben!

Kende je deze artikelen al? Wat was jouw favoriete blogartikel van de afgelopen week?

Misschien vind je dit ook leuk

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.