Inspirerende Youtubers

Lekker over de top… maar het heeft wel wat, haha. Yeah!

Soms kan ik uren doorbrengen op Youtube. Er zijn zoveel interessante video’s te vinden! Waar ik zelf echt inspiratie uit kan halen zijn mensen die vertellen over het behalen van je doelen. Hoe vind je je passie? En hoe zorg je er dan voor dat je er echt voor gaat? In dit artikel zet ik 5 inspirerende Youtubers op een rij.

Michael Gebben

Via het kanaal ItsJudysLife kwam ik terecht op het kanaal van Michael Gebben. Hij heeft in verhouding nog helemaal niet zoveel abonnees, maar ik denk dat hier snel verandering in gaat komen. Hij is namelijk erg inspirerend! Michael maakt video’s over jezelf motiveren, je dromen achterna gaan en hoe je jezelf kunt ontwikkelen als ondernemer. Dit allemaal lekker op z’n Amerikaans, ik hou er wel van!

Alex Ikonn

Alex Ikonn vertelt in zijn video’s hoe je jezelf kan verleiden nét even dat stapje extra te maken. Dat is de enige manier om te groeien! Zoals in deze video, waarin hij vertelt over wilskracht. Ook maakt hij video’s over bijvoorbeeld successen bereiken door de andere weg te kiezen of het belang van een visie. Een inspirerende, vernieuwende Youtuber wat mij betreft.

Brian Johnson

Als ik naar de video’s van Brian Johnson kijk voelt het een beetje alsof ik weer in de collegebanken zit. Maar wel op een goede manier! Hij legt veel begrippen uit en maakt hier meteen aantekeningen bij. Ook bespreekt hij veel interessante boeken. In de video hierboven vertelt hij over Abraham Maslow, die laat zien hoe we de beste versie van onszelf kunnen worden.

FightMediocrity

Dit is weer heel iets anders, namelijk animaties! In de video hierboven wordt uitgelegd wat de 6 pilaren zijn om zelfvertrouwen op te bouwen. Ook kun je op dit kanaal video’s zien over gelukkig zijn, succes en in het nu leven. Ik ben benieuwd welke video’s er nog meer gaan volgen!

RSDBrad

Wat ik leuk vind aan Brad is dat hij zegt waar het op staat. Wil je succes? Dan zul je er ook voor moeten werken! Dit kost tijd en dat vergeten mensen vaak als ze het resultaat zien. Zijn video’s gaan vooral over sociale onderwerpen, bijvoorbeeld hoe je anderen kunt beïnvloeden en het opbouwen van een sociaal netwerk.

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.