Internet inspiratie: Back to school

Bron

Op MijnBreinTV zie je regelmatig inspirerende blogartikelen en video’s voorbij komen. De laatste tijd hebben veel bloggers en Youtubers goede tips gegeven binnen het thema ‘Back to school’. En aangezien ik het deze week ook over school ga hebben… Heb ik de leukste inspiratie voor je op een rijtje gezet!

✪ Waarschijnlijk kennen jullie Foodgloss al, toch wilde ik deze video nog even delen. Een boterham met kaas wordt op den duur een beetje een saaie lunch. Daarom gaf Frances een aantal leuke tips voor een gezonde lunch, die je makkelijk mee kunt nemen. Bijvoorbeeld een sushi broodje en een bonensalade. Ik ga zelf niet meer naar school, maar wil de recepten zeker eens uitproberen om mee te nemen naar mijn werk!

✪ Nog een video! Teske maakte een inspirerende video over zelfvertrouwen en presteren. In het eerste deel van de video vertelt ze over onzekerheid en ‘anders’ durven zijn. De strijd waar ze over vertelt om toch op mensen af te stappen als je onzeker bent, herken ik ook bij mezelf. Soms moet je jezelf gewoon een schop onder je kont geven, vaak reageren mensen leuker dan je denkt! In het tweede deel van de video geeft ze tips over het maken van huiswerk. Handig!

Bron

✪ Op BeautyNailsFun schreef Monique een artikel over DIY schoolspullen. Zo maakte ze bijvoorbeeld een prikbord en leukte ze notitieblokjes op. Ik vind vooral het konijntje van washi-tape erg leuk. Als ik het eindresultaat zie zou ik niet weten dat het eigenlijk best simpel te maken is! Genoeg reden om meteen naar de winkel te rennen voor wat rolletjes washi-tape, haha.

✪ En naar welke winkel ren ik dan? Het eerste dat in me op komt is de Hema of de Action. Maar sinds 1 augustus verkoopt de Ikea ook leuke notitieblokken, tape en cadeauartikelen! Nou word ik sowieso al blij van de Ikea, maar nu nog ietsje blijer. Helaas wist ik dit nog niet toen ik dit weekend zelf bij de Ikea was… Snel nog maar een keertje terug dus. Hier kun je alle producten alvast bekijken.

✪ Ik sluit dit artikel af met een leuke Back to school outfit, van Jiami. Ik weet nog hoe belangrijk het kan zijn om een goede eerste indruk te maken. En daarbij is het natuurlijk leuk om een mooie outfit klaar te leggen voor je eerste schoolweek. Daarbij moet het wel bij je eigen stijl aansluiten en comfortabel zitten. Ik heb al jaren niet meer bij de Coolcat gewinkeld, maar de outfit die Jiami samenstelde vind ik echt oprecht leuk! Dit zou ik ook zo zelf aantrekken. Goed om wat inspiratie uit te halen, dus 🙂 .

Bron

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.