Mijn favoriete muziek van de afgelopen tijd


Mijn beste vriendin vraagt af en toe naar mijn favoriete nummer. Ik weet dan nooit zo goed wat ik moet zeggen. Terwijl er genoeg nummers zijn die ik leuk vind! Hoog tijd om ze voor mezelf op een rijtje te zetten. En dan vond ik het ook meteen leuk om ze met jullie te delen. Misschien haal je er inspiratie voor jezelf uit!

She moves – Alle Farben & Graham Candy


Een relaxt zomers liedje. Grappige clip ook trouwens! Het is dat het een beetje gevaarlijk is, maar voor de rest zie ik mezelf al helemaal op de fiets zitten met dit nummer in mijn oren.

4×4 – Miley Cyrus & Nelly


Tja… Ik ben hier niet heel trots op. Maar altijd als ik 4×4 op de radio hoor blijft het refrein de rest van de dag in mijn hoofd ronddraaien (deze woordgrap kwam onbewust uit mijn vingers, haha). Stiekem toch wel een vrolijk nummer.

Summer – Calvin Harris


Voor mij het ultieme nummer van deze zomer! Welk nummer is voor jou kenmerkend voor dit jaar?

Happy – Pharrell Williams


4×4 blijft in mijn hoofd zitten, maar van Happy ga ik spontaan dansjes door de kamer doen. Misschien een open deur maar hij blijft gewoon heerlijk!

In your arms – Chef’special


Ik snap deze clip niet helemaal, haha. Ik vind de tekst van het liedje in ieder geval heel mooi. Ik zou eigenlijk wel eens naar een optreden van Chef’special willen. Helaas zag ik dat de reguliere kaarten voor hun optreden in Amsterdam al uitverkocht zijn šŸ™ .

Best day of my life – American Authors


Gewoon een lekker vrolijk liedje.

I should live in salt – The National


Deze is iets minder zomers. I shoud live in salt hoort toch thuis in dit rijtje omdat ik The National echt de beste band ooit vind. Helaas ben ik niet naar hun optreden in de Heineken Music Hall geweest, maar ik weet zeker dat ik ze nog een keer wil zien spelen. Ik kan het niet zo goed uitleggen, maar hun nummers raken me echt! Ik luister meerdere albums van hen, maar I should live in salt is momenteel mijn favoriete nummer.

Awakenings Festival – Adam Beyer


Een optreden waar ik wel bij was! Afgelopen juni was ik naar Awakenings Festival en wat was het gaaf. Deze afsluiting van Adam Beyer is daarbij het absolute toppunt. Ik luister bijna nooit thuis techno, omdat het dan lang niet zo leuk is als met uitgaan. Toch hoort de herinnering aan deze gave dag zeker in dit rijtje thuis!

Tot zover mijn favorieten. Ik luister de laatste tijd trouwens meestal naar Spotify, ideaal! Gewoon een leuke afspeellijst aanzetten en dan ben ik voorlopig voorzien van goede muziek. Ik hoop dat jullie er ook een beetje inspiratie uit kunnen halen. En deel vooral ook jouw favoriete nummers van de afgelopen tijd in de reacties… Dan kan ik weer wat nieuwe artiesten leren kennen!

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.