MijnBreinTV op social media

Bron

Een blog zonder social media is als een taart zonder kers. Niet compleet! Ik vind het ontzettend leuk om met jullie in contact te komen via Twitter, Instagram, Facebook en natuurlijk Youtube. Om er zeker van te zijn dat jullie me weten te vinden, zet ik vandaag alles even op een rijtje.

Youtube

MijnBreinTV is natuurlijk begonnen met een Youtube-kanaal. Er staan al een hoop video’s online van de periode voordat ik met deze blog ben begonnen. Dus neem zeker eens een kijkje als je die nog niet hebt gezien! De video’s zijn onderverdeeld in afspeellijsten. Zo kan je snel zien welke onderwerpen je het leukste vindt.

Twitter

Op Twitter plaats ik regelmatig een persoonlijk berichtje. Als je het leuk vindt om te zien wat ik uitspook op een dag, dan kun je me volgen! Daarnaast vind ik het leuk om met mensen te kletsen. Dus stuur me vooral een tweet. Dat is gezellig šŸ˜€ .

Instagram

Selfies, eten en grappige plaatjes, die vind je op mijn Instagram account. Ik blijf het soms een beetje lastig vinden om te variĆ«ren met foto’s. Als jullie nog tips hebben voor leuke accounts om inspiratie van op te doen hoor ik het graag!

Facebook

Op Facebook plaats ik iedere woensdag een Woensdag Weetje. Dit is een kort nieuwtje, tip of grappig feitje. Daarnaast hou ik je op de hoogte van nieuwe video’s. Handig als je bijvoorbeeld geen Youtube account hebt maar wel meteen de video’s wil zien.

Bloglovin

Misschien telt Bloglovin niet helemaal als social media. Wel is het heel erg handig! Ik gebruik het zelf ook om alle blogs te volgen die ik leuk vind. Zo hoef ik niet iedere dag alle blogs af te gaan, maar zie ik meteen welke artikelen ik wil lezen. Natuurlijk vind ik het heel leuk als je sowieso iedere dag op MijnBreinTV.nl komt kijken, maar via Bloglovin is het wel een stuk makkelijker.

Artikelen delen

Onderaan elk artikel staat trouwens een knop om hem te delen. Je kunt dit doen via Facebook, Twitter of mail. Onder het mom van ‘sharing is caring’, laten we vooral interessante dingen met elkaar delen! Als je leuke onderwerpen tegenkomt die geschikt zouden zijn voor MijnBreinTV kun je me ook altijd mailen. Op deze manier kunnen we elkaar weer een beetje helpen.

Hopelijk zie ik jullie snel op alle verschillende kanalen! šŸ™‚

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.