Over

Over mij

Leuk dat je meer over de persoon achter MijnBreinTV wil weten! Mijn naam is Kimberley, een 27-jarige psycholoog uit Leiden.

In 2014 ben ik afgestudeerd met een masterdiploma in de specialisaties Klinische en Sociale & Organisatiepsychologie aan de Universiteit Leiden. Daarna ben ik aan de slag gegaan als behandelaar in de specialistische GGZ. Inmiddels behandel ik dagelijks mensen met een depressie, angststoornis of ADHD en help hen gericht aan hun persoonlijke doelen te werken. Ontzettend leerzaam en dankbaar werk!

Mijn vrije tijd vul ik het liefst met (lange en verre) reizen maken, films kijken en uit eten gaan of naar een feestje. Daarnaast besteed ik natuurlijk graag tijd aan MijnBreinTV.

Over MijnBreinTV

Rondom mijn afstuderen kreeg ik het idee om een YouTube-kanaal over psychologie te beginnen. Ik keek zelf graag naar video’s en blogs over make-up en lifestyle, maar over psychologie was eigenlijk nog niets te vinden. En toevallig wist ik daar wel het een en ander vanaf…

Hoewel YouTube een hele leuke manier is om je boodschap over te brengen en ik zelf nog steeds graag video’s kijk, is schrijven misschien toch wel meer mijn ding. Daarom besloot ik er ook een blog naast te maken. Niet altijd even goed bijgehouden, maar inmiddels wel boordevol interessante weetjes en tips!

Ik hoop dat we nog lange tijd samen nieuwe dingen blijven ontdekken over ons brein en hoe die onze dagelijkse ervaringen vormt. Want hoe je het ook wendt of keert, uiteindelijk is alle psychologie terug te leiden tot je brein.

Contact

Ik hoop dat je met al deze informatie een beter beeld kan vormen van (de persoon achter) MijnBreinTV! Mocht je echter nog andere vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd contact met me opnemen.

Je kunt MijnBreinTV ook volgen via social media om altijd op de hoogte te blijven: Instagram, Facebook en Youtube.