Over

Over mij

Leuk dat je meer over de persoon achter MijnBreinTV wil weten! Mijn naam is Kimberley, ik ben 26 en woon in Leiden.

Sinds 31 juli 2014 ben ik afgestudeerd en  mag ik mijzelf psycholoog noemen. Vers van de pers dus! Ik heb gestudeerd aan de Universiteit Leiden, maar ben daar nooit gaan wonen. Een studentenkamer was niet echt iets voor mij, dus heb ik besloten heen en weer te blijven reizen. Prima te doen! Ik heb de bachelor opleiding gedaan en koos toen voor de masterspecialisatie Social & Organizational Psychology. Toen ik bijna klaar was miste ik toch nog iets. Ik was immers psychologie gaan studeren om ‘mensen te helpen’, hoe cliché dat ook klinkt. Daarom besloot ik op het laatste moment om nog door te studeren, in de specialisatie Clinical Psychology. Hier heb ik opnieuw stage gelopen en daarin heb ik wel werk gevonden dat helemaal bij mij past.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om op stap te gaan met mijn vriend en vriendinnen, breng ik tijd door op internet en ik zou ooit nog eens een hele mooie -lange- reis willen maken. Op internet lees ik veel blogs en kijk ik Youtube video’s, daarom vond ik het tijd om hier zelf ook mijn eigen plekje te maken.

Over MijnBreinTV

Dat plekje heb ik gevonden in MijnBreinTV! Er zijn een heleboel blogs over beauty en lifestyle te vinden, maar psychologie miste ik daar nog een beetje. En laat ik daar nu net (toevallig) wat vanaf weten. Ik heb in het verleden een beautyblog gehad, maar wilde me toch graag onderscheiden. Daarom ben ik in maart 2014 begonnen met het Youtube kanaal MijnBreinTV.

Video’s maken vind ik super leuk en is echt een manier om mijn creativiteit te ontwikkelen. Wel miste ik het schrijven toch een beetje. Soms komen dingen gewoon beter tot zijn recht in een artikel dan in een filmpje. Daarnaast kan ik er via een blog meer een persoonlijk tintje aan geven. Daarom heb ik in juni 2014 besloten MijnBreinTV uit te breiden met deze blog! Hier vind je artikelen over de wetenschap, maar ook inspiratie en natuurlijk mijn video’s.

Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis op deze manier met jullie te kunnen delen. Op deze manier leer ik zelf nieuwe dingen, omdat ik informatie opzoek voor video’s en artikelen, tegelijk hoop ik jullie te inspireren. Een win-win situatie dus! Ik ben heel benieuwd wat de toekomst MijnBreinTV gaat brengen, maar iedere dag ben ik al trots dat ik er weer een stapje verder aan kan bouwen.

Technisch
Mijn foto’s en video’s maak ik met een Canon Eos 1100D camera. Daarnaast heb ik een Canon PowerShot A3300 IS camera voor vlogs. De foto’s bewerk ik in Adobe Photoshop, de video’s in iMovie. Ik werk op een MacBook Pro.

Bij foto’s die ik op internet vind probeer ik altijd een juiste bronvermelding toe te voegen. Mocht je hier echter een fout in vinden, neem dan contact met me op.

Contact

Ik hoop dat je met al deze informatie een beter beeld kan vormen van (de persoon achter) MijnBreinTV! Mocht je echter nog andere vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd contact met me opnemen.

Je kunt MijnBreinTV ook volgen via social media om altijd op de hoogte te blijven: Twitter, Instagram, Facebook, en Youtube.