Persoonlijke update: Afstuderen, werken en verhuizen

Zoals jullie misschien al gemerkt hadden is het wat stil op mijn blog. Na mijn vakantie heb ik het nogal druk gekregen en daarom vond ik het tijd om eens een persoonlijke update te geven. Hoe ziet mijn leven eruit nu ik afgestudeerd ben?

Afstuderen

Eind juni sloot ik mijn stage af, waardoor ik eind juli officieel af kon studeren. Aanstaande woensdag is mijn diploma uitreiking en daar heb ik ontzettend veel zin in! Het was echt even een hele omslag, van student naar afgestudeerd psycholoog. Inmiddels ben ik er gelukkig wel aan gewend.

Bron

Werken als psycholoog

In augustus mocht ik terugkomen als psycholoog op mijn oude stageplek. Dit is een werkervaringsplek, wat betekent dat ik twee dagen per week ervaring opdoe. Ik krijg hier (helaas…) niet voor betaald. Wel is het een hele leerzame manier om als psycholoog te werken. Ik krijg namelijk wel alle verantwoordelijkheden die mijn collega’s ook hebben. Ik vind het ontzettend leuk om nu zelfstandig mensen te kunnen behandelen en weet zeker dat ik dit werk nog lang wil blijven doen.

Bijbaantje

Omdat mijn werk als psycholoog onbetaald is, moet ik toch ergens mijn brood mee verdienen. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een bijbaantje. Onlangs ben ik begonnen als medewerker bij een klantcontactcentrum. Ik werk daar ongeveer drie dagen per week. Het werk is heel anders, maar is op zijn eigen manier ook leerzaam. Voor een tijdelijk bijbaantje mag ik in ieder geval niet klagen, haha.

Ondertussen is het zaak om te blijven solliciteren, zodat ik hopelijk snel als betaalde psycholoog aan de slag kan.

Bron

Uit huis

Qua werk is er veel veranderd, maar dat is niet het enige. Deze maand ben ik namelijk ook verhuisd naar Amsterdam! Een van de huisgenoten van mijn vriend studeert een half jaar in het buitenland, waardoor ik zijn kamer tijdelijk mag overnemen. Ik woon nu dus in een appartement samen met mijn vriend en een gemeenschappelijke vriendin. Super leuk! Een mooie eerste stap om te wennen aan het ‘uit huis zijn’.

Behoorlijk wat veranderingen dus! Ik vind het allemaal erg leuk, maar het kost ook allemaal veel tijd. Vandaar dat ik weinig tijd overhoud om blogposts te schrijven. Wat ik wel weet, is dat ik dit een ontzettend leuke hobby vind. Ik blijf dus zeker tijd vrijmaken voor mijn video’s en artikelen! Hou vooral mijn Youtubekanaal en Bloglovin in de gaten, zodat je niks mist.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen waar ik op het moment mee bezig ben. Ik hoop dat het met jullie ook allemaal goed gaat op school en op het werk! De zomervakantie is helaas voorbij, maar voor we het weten is het alweer kerst, haha.

Tot snel!

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.