Tag: 15 dingen die niemand vraagt

De laatste tijd heb ik deze tag bij een aantal blogs voorbij zien komen. De 15 vragen bevatten nou niet echt nuttige informatie… Maar toch vind ik het grappig om bij anderen te lezen. Omdat ik mijn blog graag een persoonlijk tintje geef en wel van een beetje onzin hou, heb ik hem ook ingevuld!

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Altijd dicht! De deur van mijn kamer is ook altijd dicht trouwens, ook als ik alleen thuis ben. Op de één of andere manier geeft dat me meer rust ofzo?

2. Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Soms, maar meestal niet. Voor thuis heb ik mijn eigen douchegel en shampoo. Als ik een nachtje ergens anders slaap kan het wel handig zijn om een kleine verpakking te hebben. Dus als ik een geur echt lekker vind kan ik het wel meenemen, maar ik zorg er wel voor dat ik geen mega voorraad opbouw!

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Nee.. Ik zou niet weten welke straatnaam ik in mijn huis zou willen hangen. Wel ben ik vier jaar geleden op de foto geweest met een straatnaambord met mijn naam erop, haha! Dit was op vakantie in Georgetown, Maleisië. Ook een enorm charmante foto trouwens, ahum.

4. Gebruik je to-do lijstjes?

Als ik echt veel moet doen wel. Het maakt me veel productiever! Maar soms doe ik ook maar wat, hoor. Eigenlijk zou ik mezelf moeten aanleren om iedere doordeweekse dag een to-do lijst te maken. Ik denk dat ik dan veel meer op een dag gedaan zou krijgen.

5. Heb je sproeten?

*Pakt spiegel erbij*… Misschien een enkele verdwaalde op mijn neus, maar verder niet. Jammer! Ik vind sproeten mooi.

6. Heb je weleens in de bosjes geplast?

Niet dat ik me kan herinneren! Ik zou er echt niet vrolijk van worden als het zover zou komen. Vorig jaar was ik op vakantie naar Kreta en liepen we door de Samaria Kloof. De ‘wc’ was daar niet veel meer dan een gat in de grond. Daar werd ik niet heel blij van.

7. Hoe groot is je/jullie bed?

Mijn kamer is niet zo groot, dus ik heb een eenpersoonsbed. Daar is mijn vriend niet zo blij mee als hij komt slapen! Lekker knus, haha.

8. Ben je lui?

Ja, best wel. Ik sta meestal wel vroeg op, maar verder kan ik wel uren achter de computer hangen zonder iets nuttigs te doen. Of een avond voor de tv. Gelukkig ben ik er nog nooit door in de problemen gekomen, als ik tijdsdruk voel lukt het wel me ertoe te zetten.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Mijn haar! Het is te lang geworden en ik verlies steeds losse haren. Hoog tijd om naar de kapper te gaan en er een stukje af te laten halen.

10. Kauw je op pennen en potloden?

Niet echt kauwen, maar ik zet een pen wel vaak tegen mijn mond aan. Alsof ik mijn lippen wil aaien ofzo. Ook als ik een pen van iemand anders leen, ja. Oeps…

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je kleiner was?

Nope!

Bron

12. Kijk je nog weleens naar tekenfilms?

Soms kijk ik nog wel naar een animatiefilm! Ik heb bijvoorbeeld laatst Cloudy With a Chance of Meatballs gezien en Rio 2 wil ik ook nog graag kijken.

13. Tel je de treden als je op de trap loopt?

Nee, vroeger toen ik klein was wel. Volgens mij heeft onze trap thuis 13 treden.

14. Dans je weleens als er geen muziek te horen is?

Daar heb ik wel een achtergrondmuziekje voor nodig!

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Mijn vader laten doen? Gelukkig heb ik geen eigen auto.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn antwoorden te lezen! Ik tag geen specifieke mensen maar iedereen die het leuk vindt kan de tag overnemen 🙂

Misschien vind je dit ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.