Video: ‘Hoe werkt je brein’ voor beginners


Klik hier als je de video niet kunt zien, klik hier om je op MijnBreinTV te abonneren.

In deze video gaan we terug naar de basis. Hoe zitten je hersenen in elkaar? Welke functies hebben de verschillende onderdelen? Ik hoop dat jullie het leuk en leerzaam vinden!

Misschien vind je dit ook leuk

2 reacties

 1. Hey Kimberly,

  Wat een handig filmpje!! Ik doe de opleiding Logopedie en ik heb net in het laatste kwartaal van mijn eerste jaar het vak Neurowetenschappen gehad. Zeker een interessant vak, maar wel erg veel termen, onderdelen en functies. Die heb jij nu mooi samengevat in dit bovenstaande filmpje. Handig als ik weer eens de Latijnse benamingen moet ophalen šŸ˜‰
  Ik vind dat je erg leuke filmpjes maakt, zowel de psychologisch-gerelateerde filmpjes als de wat meer theoretische filmpjes zoals deze.
  Ik ben benieuwd naar de volgende filmpjes en artikelen!
  Groetjes,
  Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.