Video: Verhuisd + Winactie tijdschriftenpakket


Klik hier als je de video niet kunt zien, klik hier om je op MijnBreinTV te abonneren.

Het was de laatste weken wat stiller op MijnBreinTV… Inmiddels ben ik verhuisd! En om dit te vieren geef ik een tijdschriftenpakket weg.

Meedoen met de winactie kan t/m zondag 8 maart. Daarna neem ik contact op met een winnaar. Wil je winnen? Abonneer je dan op mijn kanaal en laat een reactie achter! Let op dat je je e-mailadres juist invult, zodat ik contact met je op kan nemen.

Misschien vind je dit ook leuk

7 reacties

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe huisje! Ik wens je heel erg veel geluk op je nieuwe plekje.
  Normaal gesproken doe ik eigenlijk nooit mee met winacties, maar ik vind deze tijdschriften zo leuk dat ik toch graag mee doe. šŸ™‚

 2. Gefeliciteerd met je nieuwe kamer/studio! Fijn dat je je al thuis voelt.
  Bij deze wil ik graag meedoen met de winactie.
  Psychologie vind ik erg interessant en leuk om over te lezen en om jouw filmpjes te bekijken šŸ˜‰
  Ik kijk uit naar je komende filmpjes.

 3. Gefeliciteerd met je nieuwe huisje! Ik volg je alweer eventjes op je blog, instagram en youtube! Je filmpjes en artikelen vind ik erg leuk om te zien en te lezen. In september ga ik psychologie studeren en daarom lijken mij de tijdschriften ook erg leuk en interessant.

 4. Fijn dat je een huisje dichterbij je werk gevonden hebt!! (hoewel het wel lastig zal zijn na een half jaar samenwonen)
  Ik doe heel graag mee šŸ™‚ (en volg je youtube kanaal natuurlijk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.