Video: Wat heb je nodig om gelukkig te zijn?


Klik hier als je de video niet kunt zien, klik hier om je op MijnBreinTV te abonneren.

Je kunt niet genieten van kunst als je honger hebt. Om gelukkig te kunnen zijn, moeten je basisbehoeften namelijk eerst oké zijn. In deze video leg ik uit welke stappen je moet doorlopen om tot zelfontplooiing te komen, aan de hand van de Piramide van Maslow.

Misschien vind je dit ook leuk

2 reacties

  1. De piramide van Maslov, zo vaak gehad op school, maar toch fijn om er weer even aan herinnerd te worden. Ik geloof dat ik een beetje ben blijven steken bij de sociale contacten. En dan is het inderdaad heel moeilijk gelukkig te worden.

    Dit is trouwens de eerste video die ik van je zie, want ik volg je nog niet zo lang, maar ik wil even zeggen dat ik vind dat je een hele fijne stem hebt om naar te luisteren!

    1. Hopelijk kan je een manier vinden om meer uit je sociale contacten te kunnen halen! Dankjewel voor het compliment! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.