Video: Wat is het verschil tussen links- en rechtshandigen?


Klik hier als je de video niet kunt zien, klik hier om je op MijnBreinTV te abonneren.

Bijna 90% van de mensen is rechtshandig. Hoe komt dat? En wat zijn de verschillen tussen links- en rechtshandigen? In deze video leg ik het uit!

Misschien vind je dit ook leuk

3 reacties

  1. Wat interessant om te horen! Door middel van mijn studie heb ik ook verschillende onderzoeken gelezen over links- en rechtshandigen. Zo zouden mensen hun dominante hand gebruiken als ze over positieve dingen aan het praten zijn en hun niet-dominante als ze over negatieve dingen aan het praten zijn. Best interessant! Zelf ben ik héél sterk rechtshandig, haha 😉 Oh: de volgende keer zou ik de camera iets lager richten 😉

    1. Wat een leuk weetje! 🙂 Ik kwam er na het filmen pas achter dat de camera inderdaad niet helemaal goed staat, oeps! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.